Projecten voedingsmiddelen
Advies en levering perslucht en CO2 brouwerij Jopen Haarlem
Vanaf het ontwerp is KS Perslucht gevraagd te adviseren voor de inrichting van perslucht en kooldioxide CO2. De uitgangspunten voor de opdracht waren;
- Afname gericht op groei
- Kwaliteit konform richtlijn ISO 22000 voedselveiligheid (HACCP)
- Continu monitoring met bewaking en data opslag / tracebility
- Bedrijfszekerheid, redundant
Producten welke KS Perslucht heeft geleverd voor de Jopen brouwerij;
Perslucht
- Compressoren perslucht
- Conditionering perslucht
- Monitoring-/bewaking met data opslag, kwaliteit en verbruik
CO2, kooldioxide
- Monitoring-/bewaking met data opslag, kwaliteit levering gassenleverancier
- Extra filtratie eventuele koolwaterstoffen, extra veiligheid
- Monitoring-/bewaking met data opslag, kwaliteits borging proces Jopen
- Verbuiksmeting