Branches

Producten

Certificering

Downloads

Contact

Perslucht - Lage druk - Vacuum

KS Perslucht is sinds 2003 uitgegroeid tot een gespecialiseerd, servicegericht perslucht onderneming. Het team van KS Perslucht is sinds 1980 actief in de perslucht branche. Ons doel is de meest geschikte installatie per locatie uit te denken en neer te zetten. KS Perslucht loopt voor op het gebied van kwaliteit, kwaliteitscontrole en bewaking. Onze ervaren serviceafdeling en de mogelijkheid om tijdelijk vervangend materiaal neer te zetten garandeert bedrijfszekerheid voor onze relaties.

Dienstverlening 

KS Perslucht is een klant gericht en technisch georiënteerd bedrijf. Ons advies is gebaseerd op individuele wensen en eisen. De uitdaging ligt voor ons toe te werken naar de meest passende configuratie voor zowel de korte en lange termijn.

KS Perslucht uw totaal oplosser door middel van A-merken : Energetische configuratie, audit ondersteuning, branche gerichte geldende richtlijnen, lekdetectie, realtime online monitoring, conditionering apparatuur, 24 uurs bedrijfszekerheid, leidingwerk, operationele lease totaal advies, voorraad houdend (nieuw en occasion), merk onafhankelijk en randapparatuur.


Perslucht kwaliteit

Onze adviseurs combineren jaren lange ervaring van de persluchtbranche met de laatste wettelijke eisen, zodat het juiste advies uitgebracht wordt. Tijdens realisatie werken wij volgens protocollen van de klant en KS Perslucht.

Branche afhankelijk begeleiden wij onze klanten op het gebied van validatie, audit trajecten (ISO 8573-1:2010) en kosten reductie.

KS Perslucht heeft de meest relevante kennis en disciplines in eigen huis!