Branches

Producten

Certificering

Downloads

Contact

Kaeser i.Comp 8

Kaeser i.Comp 8

Kaeser i.Comp 8

Robuust, compact en behoeftegestuurd - overtuigend door modern aandrijfconcept

Olievrije zuigercompressor met toerentalgeregelde motor, die altijd precies de hoeveelheid perslucht levert die daadwerkelijk nodig is. Bij de i.Comp TOWER T-versies zijn compressorblok, persluchtketel, koeldroger en de besturing SIGMA CONTROL 2 aansluitklaar in één behuizing ondergebracht. 

Technische parameters van de i.Comp TOWER en i.Comp-TOWER T:

Druk: 11 bar
Volumestroom: 404 tot 570 l/min
Nominaal vermogen aandrijfmotor: 3,1 - 4,2 kW
Ze zijn ideaal voor ambachtelijke bedrijven, industrie, werkplaatsen, laboratoria, farmaceutische bedrijven en de dranken- en levensmiddelenindustrie.

  

Uw voordelen

Krachtige duurloper:
De i.Comp 8 / 9 is vanwege de onbeperkte schakelfrequentie een echte doorzetter. Ook onder de zwaarste gebruiksomstandigheden zorgen de omgevingstemperaturen tot 45 °C ervoor dat men zich niet in het zweet werkt

Zeer stil en schoon:
Met een geluidsdrukniveau van maximaal 65,7 dB(A) is de i.Comp 8 / 9 uitgesproken stil. Dit wordt mogelijk gemaakt door de rustige werking van de compressor en de geluiddempende PE-kap.

Ruimtebesparende opstelling:
Dankzij de compacte afmetingen neemt de i.Comp 8 / 9 TOWER (T) minder dan 1 m² ruimte in.

Service en onderhoud
De service op de i.Comp 9 Tower is dankzij de opklapbare kap kinderlijk eenvoudig.

Met de i. COMP 8 / 9 zijn service en onderhoud kinderlijk eenvoudig. De PE-kap kan gemakkelijk worden geopend en weer gesloten. Daardoor zijn alle onderhoudsrelevante onderdelen altijd gemakkelijk toegankelijk. 

Omdat service van één kant mogelijk is, kan de compacte krachtpatser ook tegen de wand worden opgesteld. Het onderhoud van de olievrije zuigercompressor is gering. Olie verversen is niet nodig en de directe aandrijving is onderhoudsvrij.